Αρχική Σελίδα

Linch Machinery Co. Ltd.

Το Hey Sarah, οι συναρμολογήσεις και οι βαλβίδες είναι τέλεια! Im πηγαίνοντας να συντάξει έναν κατάλογο συναρμολογήσεων στη διαταγή με στον επόμενο μήνα για το απόθεμα στο κατάστημά μου. Ευχαριστίες πάλι.

—— James Procyk

Γεια η Sarah, όλα έφθασε σε καλή κατάσταση και η ποιότητα είναι υψηλή και πολύ αποδεκτή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την υπηρεσία που παρείχατε, καλοψημένος!

—— Thomas Thistlethwayte

Είμαι Online Chat Now

Linch Machinery Co. Ltd.

1 2 3 4 5
Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd.
Εργοστάσιο Κτήριο CNC εργαστήριο Εργαστήριο συναρμολογήσεων εργαστήριο συγκόλλησης Συνέλευση Workshop

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : WLM
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 500000-1000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η Co. μηχανημάτων Linch, ΕΠΕ είναι ένας από τους άριστους προμηθευτές των υγειονομικών προϊόντων ανοξείδωτου στην Κίνα. Ειδικευόμαστε σε όλα τα είδη υψηλής ακρίβειας που τα υγειονομικά προϊόντα ανοξείδωτου για τις υγιεινές βιομηχανίες, όπως τα τρόφιμα, γαλακτοκομείο, ποτό, κρασί, μπύρα, φαρμακευτική εφαρμοσμένη μηχανική, τελειοποιούν τη χημική ουσία, καλλυντικά και ούτω καθεξής. Έχουμε το ευρύτερο φάσμα των υγειονομικών προϊόντων ανοξείδωτου που καλύπτουν τις υγειονομικές βαλβίδες, τους σωλήνες ανοξείδωτου, τις τοποθετήσεις σωληνώσεων, τις ενώσεις, ferrules, τις φλάντζες, και επίσης το cOem και τα προσαρμοσμένα προϊόντα ανοξείδωτου.

 

Για να εξασφαλίσουμε ποιότητα των προϊόντων, πέρα από όλα τα σχετικά πρότυπα, αναπτύξαμε 8 πρόσθετες ειδικές τεχνικές επεξεργασίας με περισσότερα από δέκα τεχνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, που οδηγούν Linch ταξινομώντας τη τοπ κατηγορία στην υγειονομική βιομηχανία ανοξείδωτου στην Κίνα. Αυτήν την περίοδο τα όλα προϊόντα μας είναι υποχωρητικά με τα πρότυπα του ISO, SMS, IDF, 3A και DIN, και καλύπτουν επίσης την απαίτηση της κκπ και της βιομηχανίας τροφίμων. Μεταξύ όλων των κινεζικών προμηθευτών, έχουμε το ευρύτερο φάσμα των προτύπων και των περισσότερων εγκρίσεων ασφάλειας για τις περισσότερες χώρες.

 

 

Έναντι άλλων προμηθευτών στην Κίνα, η εστίαση Linch στην υγειονομική παραγωγή ανοξείδωτου μόνο, και ολόκληρο το ποιοτικό σύστημα εστιάζουν στην υγιεινή βιομηχανία ειδικά. Έχουμε την κύρια τεχνολογία κατασκευής και το πολύ ακριβέστερο ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Η εστίαση Linch στην ποιοτική όχι ποσότητα, και δεν χαράζει ποτέ την ετήσια ικανότητα παραγωγής όπως 2 εκατομμύρια.

 

 

Έναντι των κατασκευαστών από τις ευρωπαϊκές ή άλλες χώρες, εκτός από την καλή ποιότητα, τα πλεονεκτήματά μας περιλαμβάνουν επίσης την ανταγωνιστική τιμή και τον εύκαμπτο χρόνο παράδοσης.

 

Από καθιερωμένος, έχουμε εγκριθεί ήδη από όλους τους σημαντικούς πελάτες λόγω της άριστης pre-sale & μεταπώλησης υπηρεσίας μας και της καλύτερης ποιότητας. Τα προϊόντα μας είναι επίσης αρκετά δημοφιλή συνολικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, και χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, και τη Νότια Αμερική και ούτω καθεξής. Με τους κλάδους και τους διανομείς (κυρίως μέσα στο εξωτερικό), έχουμε καθιερώσει ένα μεγάλο σύστημα υπηρεσιών μεταπώλησης που καλύπτει ολόκληρο τον κόσμο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Linch Machinery Co. Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sarah Ding

Τηλ.:: 86-510-66066856

Φαξ: 86-510-66066856

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)