Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Linch Machinery Co. Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. μηχανημάτων Linch, ΕΠΕ είναι ένας από τους άριστους προμηθευτές των υγειονομικών προϊόντων ανοξείδωτου στην Κίνα. Ειδικευόμαστε σε όλα τα είδη υψηλής ακρίβειας που τα υγειονομικά προϊόντα ανοξείδωτου για τις υγιεινές βιομηχανίες, όπως τα τρόφιμα, γαλακτοκομείο, ποτό, κρασί, μπύρα, φαρμακευτική εφαρμοσμένη μηχανική, τελειοποιούν τη χημική ουσία, καλλυντικά και ούτω καθεξής. Έχουμε το ευρύτερο φάσμα των υγειονομικών προϊόντων ανοξείδωτου που καλύπτουν τις υγειονομικές βαλβίδες, τους σωλήνες ανοξείδωτου, τις τοποθετήσεις σωληνώσεων, τις ενώσεις, ferrules, τις φλάντζες, και επίσης το cOem και τα προσαρμοσμένα προϊόντα ανοξείδωτου.

 

Για να εξασφαλίσουμε ποιότητα των προϊόντων, πέρα από όλα τα σχετικά πρότυπα, αναπτύξαμε 8 πρόσθετες ειδικές τεχνικές επεξεργασίας με περισσότερα από δέκα τεχνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, που οδηγούν Linch ταξινομώντας τη τοπ κατηγορία στην υγειονομική βιομηχανία ανοξείδωτου στην Κίνα. Αυτήν την περίοδο τα όλα προϊόντα μας είναι υποχωρητικά με τα πρότυπα του ISO, SMS, IDF, 3A και DIN, και καλύπτουν επίσης την απαίτηση της κκπ και της βιομηχανίας τροφίμων. Μεταξύ όλων των κινεζικών προμηθευτών, έχουμε το ευρύτερο φάσμα των προτύπων και των περισσότερων εγκρίσεων ασφάλειας για τις περισσότερες χώρες.

 

 

Έναντι άλλων προμηθευτών στην Κίνα, η εστίαση Linch στην υγειονομική παραγωγή ανοξείδωτου μόνο, και ολόκληρο το ποιοτικό σύστημα εστιάζουν στην υγιεινή βιομηχανία ειδικά. Έχουμε την κύρια τεχνολογία κατασκευής και το πολύ ακριβέστερο ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Η εστίαση Linch στην ποιοτική όχι ποσότητα, και δεν χαράζει ποτέ την ετήσια ικανότητα παραγωγής όπως 2 εκατομμύρια.

 

 

Έναντι των κατασκευαστών από τις ευρωπαϊκές ή άλλες χώρες, εκτός από την καλή ποιότητα, τα πλεονεκτήματά μας περιλαμβάνουν επίσης την ανταγωνιστική τιμή και τον εύκαμπτο χρόνο παράδοσης.

 

Από καθιερωμένος, έχουμε εγκριθεί ήδη από όλους τους σημαντικούς πελάτες λόγω της άριστης pre-sale & μεταπώλησης υπηρεσίας μας και της καλύτερης ποιότητας. Τα προϊόντα μας είναι επίσης αρκετά δημοφιλή συνολικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, και χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, και τη Νότια Αμερική και ούτω καθεξής. Με τους κλάδους και τους διανομείς (κυρίως μέσα στο εξωτερικό), έχουμε καθιερώσει ένα μεγάλο σύστημα υπηρεσιών μεταπώλησης που καλύπτει ολόκληρο τον κόσμο.

 

Κίνα Linch Machinery Co. Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιστορία μηχανημάτων Linch

 

 

Έτος Ιστορία
2015 Μετονομασμένος ως Co. ΕΠΕ μηχανημάτων Wuxi Linch ειδικά για τις υπερπόντιες πωλήσεις
2014 Η επιχείρηση πωλήσεων σε Wuxi απόκτησε την κατασκευή facotory σε Wenzhou
2010 Το υποκατάστημα στην πόλη Wuxi καθιερώθηκε, η μεγαλύτερη αγορά των προϊόντων ανοξείδωτου στην Κίνα
2009 Παρουσιασμένος στην πιό προηγμένη διεθνή τεχνολογία κατασκευής
2009 Έχτισε το CNC εργαστήριο κατεργασίας και συνελεύσεων
2009 Ιδρυμένο εργοστάσιο βάσεων κατασκευής στην πόλη Wenzhou, η διασημότερη θέση των υγειονομικών προϊόντων ανοξείδωτου
Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : WLM

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 500000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 90% - 100%